DUFT, SMAG OG UDFORSK NY KAFFELOT HVER MÅNED

-->

OM LAGOM COFFEE


Hos Lagom Coffee Roastery er der en særlig passion for at udforske unikke og exceptionelle mikrolotkaffer fra hele verden. Der hjemtages 12-15 forskellige kaffer om året, så der er altid nye at udforske. Kaffen købes direkte af kaffebønderne med fuld sporbarhed

Alle kaffer er produceret i specielle mikroklimaer, i optimal højde i frugtbar jord og er høstet, forarbejdet og sorteret med omhyggelighed.

 Kaffen vurderes både før og efter ristning. Før ristning gradueres bønnerne visuelt mht defekter og efter ristning gradueres bønnerne på syre, krop, smag og aroma.

FRISKRISTET

Bønnerne ristes i små portioner på mirkoristeriet og kun til bestilling, så kaffen altid leveres helt friskristet. Ristedato kan altid findes på emballagen og levereres i poser med envejsventil.

SPECIALTY COFFEE

Specialty Coffee er en beskyttet betegnelse, der referer til, at kaffen har opnået en kvalitetsscore på 80 point eller derover på en 100 point kaffeskala – udarbejdet af Specialty Coffee Association.

SUSTAIN COFFEE

Lagom Coffee har siden 2017 været i samarbejde med Conservation International om projektet – The Sustainable Coffee Challenge, hvor der arbejdes for det overordnede mål at producere kaffe så bæredygtigt som muligt.

 

 


CERTIFICERET I COFFEE ROASTING OG GREEN COFFEE AF SCA

MEDLEM AF SPECIALTY COFFEE ASSOCIATION

MEDLEM AF ROASTERS GUILD

PARTNER I THE SUSTAINABLE COFFEE CHALLENGE

 

KONTAKT

Louise Hellesøe

E: lh@lagomcoffee.com

T: +45 31513800