DER RISTES HVER DAG OG KUN TIL BESTILLING. FRISKERE FÅS DET IKKE

OM LAGOM COFFEE

MISSION

At udbrede smagen, lysten og passionen for kaffe af højeste kvalitet gennem dedikation, uddannelse, kvalitet, sporbarhed, ansvarlighed, håndværk og tilgængelighed.


Lagom Coffee ejes af kafferister Louise Hellesøe, der indkøber, rister og kvalitetssikrer al kaffe i risteriet.

Jeg har altid været fascineret af kaffens verden. Jo mere, jeg er dykket ned i denne verden, des mere er jeg blevet betaget af den. I 2015 tog jeg til London School of Coffee for at uddanne mig som kafferister. Fra den dag af, var der ingen vej tilbage! Jeg var solgt til kaffebønner og den proces og udvikling, der sker ved ristning af rå, grønne kaffebønner.

I dag har jeg mit eget risteri, laboratorie og pakkeri i ét. Det er lille og perfekt. Jeg kan tage små partier grønne bønner hjem, riste i små batch, eksperimentere og riste større batch, når der er behov. Samtidig kan kaffen pakkes og sendes straks efter ristning.

I løbet af et år hjemtager jeg mange forskellige kaffebønner fra forskellige egne, områder og farme enten direkte fra bonden eller fra min partner, der rejser verden rundt hele året og cupper hundredevis af forskellig kaffer. Ligesom med andre landbrugsvarer, kan høst, kvalitet og udbytte variere fra år til år. Der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed. Derfor vil udvalget af kaffer ændres løbende.

De bedste hilsner

Louise


CERTIFICERET I COFFEE ROASTING OG GREEN COFFEE AF SCA

MEDLEM AF SPECIALTY COFFEE ASSOCIATION

MEDLEM AF ROASTERS GUILD

PARTNER I THE SUSTAINABLE COFFEE CHALLENGE

 

KONTAKT

E: contact@lagomcoffee.com

T: +45 31513800