DUFT, SMAG OG UDFORSK KAFFENS VERDEN MED ET ABONNEMENT

OM LAGOM COFFEE

MISSION

At udbrede smagen, lysten og passionen for kaffe af højeste kvalitet gennem dedikation, uddannelse, kvalitet, sporbarhed, ansvarlighed og tilgængelighed.


Lagom Coffee ejes af kafferister Louise Hellesøe, der indkøber, rister og kvalitetssikrer al kaffe i risteriet. Med Lagom menes den perfekte balance

Jeg har altid været fascineret af kaffens verden. Jo mere, jeg er dykket ned i denne verden, des mere er jeg blevet betaget af den. I 2015 tog jeg til London School of Coffee for at uddanne mig som kafferister. 

I dag har jeg mit eget risteri, laboratorie og pakkeri i ét. Det er mikro og perfekt. Jeg kan tage små partier grønne bønner hjem, riste i små batch og eksperimentere men også riste større batch, når der er behov. Der ristes kun til ordre, således at man kan være sikker på helt friskristet kaffe. Kaffen pakkes og sendes straks efter ristning.

I løbet af et år hjemtager jeg mange forskellige kaffebønner fra forskellige egne, områder og farme enten direkte fra bonden eller fra min partner, der rejser verden rundt hele året og cupper hundredevis af forskellige kaffer. Ligesom med andre landbrugsvarer, kan høst, kvalitet og udbytte variere fra år til år. Der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed. Derfor vil udvalget af kaffer ændres løbende, da der aldrig gås på komprimis med kvaliteten. Al kaffe er kvalificeret som Specialty Coffee.

Med ønsket om lagom/perfekt balance.

Louise


CERTIFICERET I COFFEE ROASTING OG GREEN COFFEE AF SCA

MEDLEM AF SPECIALTY COFFEE ASSOCIATION (SCA)

MEDLEM AF ROASTERS GUILD

PARTNER I THE SUSTAINABLE COFFEE CHALLENGE

 

KONTAKT

E: contact@lagomcoffee.com

T: +45 31513800